“Tu să mergi lângă mine, lângă tine merg eu...”



ai putea crede că s-a spus totul între noi...că am epuizat toate dovezile, că am consumat toate disputele, că am pierdut șirul zilelor împreună, că am uitat de nebuniile care ne unesc sau diferențele care ne scot din minți.
 
aș putea crede că am spus totul, că nu mai ai răbdare să mă asculți, că există ceva mai bun, mai frumos, mai altfel.
 
 și totuși..
 
s-au scris deja toate poveștile posibile în versuri, scenarii, poezii și poate nu ar mai fi nimic nou de spus.
 
s-au scurs zilele, totul s-a transformat in amintiri, au trecut zâmbete și lacrimi, au trecut ani de copilărie, scrisori și declarații, frământări, întrebări, au trecut furtuni si vremuri atât de frumoase.  
 
astăzi nu mă întreb de ce, pentru că toate motivele sunt spuse. și nu te întreb de ce, pentru că mi-ai demonstrat în atât de multe feluri.
 
nu știu ce o să fie mâine, nu știu de câte ori o să ne pierdem pentru a ne regăsi, nu știu
când a trecut timpul și nu știu dacă o să ne trezim împreună peste 20 de ani.
 
astăzi știu că sunt pentru că am respirat aceleași sentimente. pentru că atunci când am renunțat eu, nu ai făcut-o tu. pentru că am plâns și am râs împreună. pentru că am iertat și am visat la fel. și astăzi știu că nu vreau să intru în rândul unor statistici. pentru că nu poți iubi în statistici. vreau să cred că suntem unici.

și știu că nu suntem perfecți, dar din sentimentele noastre am realizat ceva perfect.

nu îți declar nimic, pentru că nu aș găsi cuvintele potrivite.
vreau doar, din când în când, să retrăim amintirile: vară, club S, salvați copiii, faleză, curea roșie, club planet, a walk to remember, clătite cu șuncă și smântână, i feel you, sandvișul de 2 lei, rahova, pizza tip top, kfc servit “la restaurantul” din rahova, el comandante, ps: i love you, la bastille, 11 iulie, spania, rowa dany, sibiu, sighișoara, corfu, brașov, 25 iunie, lava cake, 13 ani

și să creăm amintiri noi.  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"a fatherless girl thinks all things possible and nothing safe"

Buburuza cu 7 bulinute

22.11.2016, 7:22